25 jaar!

GevelNed bestaat 25 jaar!

Op 16 en 17 maart vieren we het 25 jarig jubileum van GevelNed. Tegelijkertijd staan we stil bij de heropening van het pand nu ook onze zusjes ColorNed en Select Windows bij ons op kantoor zijn ingetrokken. Alles onder één dak is namelijk wel zo efficiënt.

Open huis bij GevelNed

Tijdens dit feestelijk open huis organiseren we een receptie voor genodigden en bieden we hen een kijkje achter de schermen in de productie van kunststof kozijnen in onze productiehal, het kleuren van profielen bij ColorNed en bij de marketingorganisatie Select Windows.
Op zaterdag stellen we ons bedrijf open voor familie en vrienden om rond te kijken hoe een kozijn opgebouwd, gekleurd, geproduceerd en voorzien van glas en beslag wordt.

Innovaties in kunststof kozijnen

Belangstellenden kunnen met eigen ogen de innovaties van GevelNed zien. De kozijnen worden voorzien van een zogenaamde Hollandse Hoek, zodat het kozijn een echt Nederlandse uitstraling krijgt. Een ander recent geïntroduceerde ontwikkeling is de LIGNA structuur waarmee de kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.
In de loop van dit jaar zal GevelNed ook kozijnen gaan leveren met een nog betere isolatiewaarde. Het productieproces om deze kozijnen te kunnen maken, wordt er momenteel op aangepast.

KNRM

Aan ons open huis weekend hebben we een goed doel verbonden, waarvoor we geld in willen zamelen. Er is gekozen voor een doel dat bij de directie nauw aan het hart ligt, vanwege hun passie voor zeilen en dat is de KNRM  (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij). Tijdens de festiviteiten geven we bezoekers de gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage in een KNRM spaarboot die we neer zullen zetten. Ook kunnen mensen online doneren via een speciale actiepagina.

online doneren

Met de donaties garandeert de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?