Oog voor detail tijdens de productie

Column CiaranMcCann

In de fabriek van Select Windows in het West-Friese Zwaag hebben we oog voor detail. Zoals bij elk product dat je kunt kopen, heb je een keuze. Kies je merk A of leverancier B? Waar baseer je die beslissing bij de aanschaf van kozijnen op?

Kwaliteit, onderhoud, uiterlijke kenmerken, een klik met de verkoper of aannemer?
Wij hebben verstand van kozijnen en we denken ook te snappen wat de Nederlandse woonconsument van een kozijnenfabrikant verlangt. De kozijnen die dagelijks door ons productieteam in de fabriek gemaakt worden zijn van A-kwaliteit, gebaseerd op Schüco profielen. Door alle keuzes die we maken ten aanzien van afwerking, transformeren we de profielen tot het Select Windows kozijn.

Gevelned

We denken na over details, kiezen voor kwaliteit in materialen, mensen en machines waar we mee werken en verplaatsen ons in jou. Welke kleur zou je willen, welke ventilatiemogelijkheden kunnen we je bieden, wil je speciaal glas en welke scharnieren passen goed bij jouw kozijn en je smaak?

Wij hebben de selectie gemaakt

De kozijnen die wij produceren, zijn dus op maat… niet alleen op de millimeter nauwkeurig, maar ook maatwerk qua wens, smaak en kwaliteit. Select Windows kunststof kozijnen isoleren beter en dat is belangrijk voor jouw woning en uiteindelijk je energierekening. Dus bij het selecteren van kozijnprofielen maar ook glas, hang- en sluitwerk, ventilatieroosters en dorpels letten we op de isolerende werking. Maar zeker ook op het ontwerp.

Het moet er vooral ook mooi uitzien. Ook hebben we oog voor veiligheid en garantie; sloten hebben het SKG-keurmerk en zijn goedgekeurd door Politie Keurmerk Veilig Wonen. En het hele productieproces wordt voortdurend gecontroleerd door branchevereniging VKG Keurmerk en SKG en dat biedt zekerheid en kwaliteit!

Dat nadenken over kozijnen, doen we dus vooraf, zodat we jou een doordachte selectie voor kunnen leggen… kwaliteitskozijnen met oog voor detail en passend bij jouw smaak en woning!

Wij maken ze graag voor je!

Ciaran McCann

Bedrijfsleider productie (GevelNed) Select Windows

Ciaran McCann werkt al ruim 25 jaar als bedrijfsleider in de productie van onze kunststof kozijnen. Zijn focus ligt op productverbeteringen en kwaliteitscontroles.