Ramen, deuren en kozijnen

Alle kozijnen worden in onze eigen moderne fabriek in Nederland gemaakt, onder gecontroleerde omstandigheden en met de modernste apparatuur. De kwalitatief hoogwaardige profielen van Schüco verwerken wij tot kunststof kozijnen in elke gewenste maat, indeling en uitvoering. Draai-kiepramen, valramen, kiepramen, voor- en achterdeuren of schuifpuien: alles kan!

Technologische verbeteringen zorgen ervoor dat wij kunststof kozijnen maken die qua uiterlijk overeenkomen met houten kozijnen. Hollandse Hoek® en gelijkliggende aanslag: de combinatie van ingrediënten voor prachtige kunststof kozijnen en alleen verkrijgbaar bij GevelNed!

Bovendien kunnen de kozijnen afgewerkt worden in maar liefst 125 verschillende kleuren, met matte folie of nerfstructuur. Het is zelfs mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Wij werken op dit gebied samen met zusterbedrijf ColorNed. Dankzij deze samenwerking kunnen wij vernieuwingen en verbeteringen blijven doorvoeren. Zoals de recente ontwikkeling van folies in metallic kleuren.

Keurmerken

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?