CE-markering

CE-markering

Onze producten hebben een CE-markering, dit is een productlabel (conformiteitsteken) dat aangeeft dat het product in kwestie volgens Europese specificaties is getest. Alle bouwproducten moeten op termijn van de CE-markering worden voorzien.

Op grond van de Europese richtlijn bouwproducten is voor steeds meer bouwproducten de CE-markering ingevoerd. Het belangrijkste doel ervan is het wegnemen van handelsbelemmeringen binnen Europa. De VROM-Inspectie controleert of producenten en importeurs van bouwproducten de regelgeving voor CE-markeringen juist en volledig uitvoeren.

De CE-markering houdt in dat bouwproducten op een uniforme wijze zijn getest op de volgende eigenschappen: mechanische sterkte en stabiliteit, brandveiligheid, hygiëne, gezondheid en milieu, gebruiksveiligheid, geluidshinder, energiebesparing en warmtebehoud.

Keurmerken

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?