Over GevelNed

GevelNed ontwikkelt en produceert hoogwaardige kozijnen voor renovatie en nieuwbouw. Dat doen wij in onze eigen moderne fabriek, met behulp van een geautomatiseerd machinepark, de nieuwste technologie en strenge kwaliteitscontrole. Bij de productie gebruiken we uitsluitend profielen en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Schüco is al jaren onze partner op het gebied van kunststof profielen. Om de kozijnen te voorzien van de gewenste kleur en look & feel, werken wij samen met zusterbedrijf ColorNed. Wij vermarkten onze kunststof kozijnen via het partnernetwerk van Select Windows.

Professioneel en compleet

Indien gewenst levert GevelNed een compleet product af: kozijnen met glas, roosters, panelen, horren etc. Ook hiervoor werken wij met bekende partners, zoals Pilkington voor het isolatieglas.

Professioneel en ambities

Ontwikkelingen staan niet stil, ook niet in onze branche. Daarom werkt GevelNed altijd aan de ambitie om steeds het beste te blijven bieden. Productverbetering staat centraal in onze strategie en praktijk. Ook hierdoor zit u goed bij GevelNed en bent u gegarandeerd van perfecte producten. Nu en in de toekomst.

Onze manier van werken maakt het mogelijk om binnen een korte levertijd, maatwerk op het hoogste niveau te bieden. Voor u betekent dit dubbele winst, want u kunt deze voordelen gebruiken ten gunste van uw onderneming en dus ook van uw eigen klanten.

Samenwerken met Select Windows

Wij bieden u daarom een partnerschap aan via onze marketingorganisatie Select Windows waarin we niet alleen uw kozijnleverancier worden van de maatwerk Select Windows Kozijnen, maar we u ook bijstaan in het management van uw bedrijf en met lokale marketing activiteiten.

Betrouwbaar

Geen goede producten zonder kwaliteitscontrole; daarom is ons productieproces vastgelegd in procedures en controles. Interne en externe audits hebben geleid tot de toekenning van meerdere keurmerken en certificeringen, die blijk geven van de constante kwaliteit die wij leveren:

GevelNed is lid van VKG Keurmerk - 2024

  • ISO 9001: 2020
  • KOMO keurmerk
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • CE-markering
  • Kiwa certificering
  • lidmaatschap van SKG en VKG