Ruim 30 jaar kunststof kozijn productie in Zwaag

In 1992 is GevelNed gestart in het West-Friese Hem met de fabricage van kunststof kozijnen en na drie jaar verhuisden we naar bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag. Omdat de productie bleef groeien is er meerdere malen uitgebreid en uitgebreid verbouwd. Ook stonden de ontwikkelingen op product gebied niet stil en dat alles bleef niet onopgemerkt. Zo waren we in 2021 finalist voor ‘De beste onderneming van Noord-Holland’. Een prestatie waar we met ons team hard voor gewerkt hebben en waar we trots op zijn.

In 2022 vierden we ons 30-jarig jubileum met een prachtig gevelontwerp, waarbij we vol trots onze West-Friese wortels tonen.

Nederlands kwaliteitsproduct

GevelNed produceert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van Schüco profielen. Wij produceren voornamelijk op maat voor de Nederlandse particulieren huiseigenaar en onze kozijnen worden als Select Windows Kozijnen in de markt gezet door ons dealernetwerk. Onze moderne fabriek in Zwaag is grotendeels computergestuurd. Vanaf de planning en order intake tot en met het instellen van de diverse machine-gestuurde onderdelen in het productieproces wordt er gebruikgemaakt van slimme software. Dit resulteert in een zeer efficiënt productiesysteem, minimaliseert fouten en heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid tot gevolg.

Prettig werken in kozijnendreamteam

Zo’n gestroomlijnd proces betekent ook een prettige werkplek. Er is veel aandacht voor personeel, maar zeker ook voor de zogenaamde arbeidsvoorwaarden. Het machinepark en het gereedschap is van A-kwaliteit, de faciliteiten om in de pauze gebruik van te maken zijn goed geregeld en de indeling van het werk heeft altijd aandacht. Er is een strakke planning, als nieuwe collega wordt je goed ingewerkt en begeleidt, iedereen kent zijn taak en het eindproduct is iets om samen trots op te zijn.

Er zijn zeker ook doorgroeimogelijkheden. Binnen de meeste functies werken we met junior en seniorplekken en kan je doorgroeien in je eigen specialisatie, maar het is zeker ook mogelijk om door te stromen naar een ander deel van het productieproces of richting werkvoorbereiding, service of logistiek waar je misschien nóg beter tot je recht komt.

De arbeidsvoorwaarden zijn ook prima op orde. De basis ligt bij de CAO voor de Kunststof en Rubberindustrie aangevuld met bedrijfsregelingen en een goede pensioenregeling.

Erkend SBB Leerbedrijf

GevelNed Kunststof kozijnen - erkend SBB leerbedrijfGevelNed is een erkend SBB leerbedrijf en we leiden graag gedreven MBO leerlingen via een stagetraject op in hun favoriete vakgebied. Zo maken we onze stagiaires enthousiast over het veelzijdige kunststof kozijnenvak!

Wil je bijvoorbeeld werken in onze kunststof kozijnen productieteam? Hier worden onze kunststof kozijnen, deuren en puien gemaakt. Of misschien lever je veel liever een bijdrage aan de logistieke organisatie in de breedste zin van het woord en ga je meelopen met de collega’s van expeditie. Check onze erkenningen op www.s-bb.nl.

Voor meer informatie over een stageplaats neem je contact op met Jacco Jongeneel via werkenbij@gevelned.nl

Wij geloven in de kracht van diversiteit

Omdat meer dan 5% van het personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mag GevelNed het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk voeren.
Carlien van der Vlugt van GevelNed: “Wij geloven in de kracht van diversiteit. We hebben niet alleen collega’s met roots in minimaal 10 landen, er werken ook veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is niet ingewikkeld, het gaat om de juiste match. Het werk moet passen bij de medewerker, maar geldt dat niet altijd? Het is belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten, goed te begeleiden en voldoende aandacht te geven. Bijzonder? Wij vinden van niet. Alhoewel, elke collega in ons kozijnendreamteam is uniek, dus bij ons werken alleen maar bijzondere mensen.”

Gezond en rookvrij bedrijf

GevelNed kunststof kozijnen - GevelNed is een rookvrij bedrijfOns bedrijf is per 1 januari 2022 rookvrij, wat betekent dat werknemers niet roken tijdens werktijd en dat het terrein ook rookvrij is. Een wettelijke verplichting maar ook een weloverwogen keuze om iedereen een rookvrije werkplek te kunnen geven. Het rookvrije beleid geldt overigens ook voor bezoekers, klanten en leveranciers.

Daarnaast zijn wij een gezonde organisatie; 2x per week brengt de lokale groenteman een groot krat met seizoensfruit voor alle collega’s om van te pakken.  En in onze gezellige kantine kan je koffie en thee pakken in de pauzes en hebben we ook een fijne keuken met magnetrons en koelkasten om je meegebrachte lunch in te bewaren en op te warmen.

Wil jij ook werken bij GevelNed?

Bij GevelNed zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Voor meer informatie over werken bij GevelNed, kunt u terecht bij:
Jacco Jongeneel
Mail: werkenbij@gevelned.nl
Telefoon: 088-97 22 200