Ruim 25 jaar kunststof kozijn productie in Zwaag

In 1993 is GevelNed bedrijf gestart in Hem met de fabricage van kunststof kozijnen en na drie jaar verhuisden we naar bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag. Omdat de productie bleef groeien is er meerdere malen uitgebreid en verbouwd uitgebreid. Ook stonden de ontwikkelingen op productgebied niet stil en dat alles bleef niet onopgemerkt. Zo waren we in 2021 finalist voor ‘De beste onderneming van Noord-Holland’. Een prestatie waar we met ons team hard voor gewerkt hebben en waar we trots op zijn.

Nederlands kwaliteitsproduct

GevelNed produceert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van Schüco profielen. Wij produceren voornamelijk op maat voor de Nederlandse particulieren huiseigenaar en onze kozijnen worden als Select Windows Kozijnen in de markt gezet door ons dealernetwerk. Onze moderne fabriek in Zwaag is grotendeels computergestuurd. Vanaf de planning en order intake tot en met het instellen van de diverse machine-gestuurde onderdelen in het productieproces wordt er gebruikgemaakt van slimme software. Dit resulteert in een zeer efficiënt productiesysteem, minimaliseert fouten en heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid tot gevolg.

Prettig werken in kozijnendreamteam

Zo’n gestroomlijnd proces betekent ook een prettige werkplek. Er is veel aandacht voor personeel, maar zeker ook voor de zogenaamde arbeidsvoorwaarden. Het machinepark en het gereedschap is van A-kwaliteit, de faciliteiten om in de pauze gebruik van te maken zijn goed geregeld en de indeling van het werk heeft altijd aandacht. Er is een strakke planning, iedereen kent zijn taak en het eindproduct is iets om samen trots op te zijn.

Wij geloven in de kracht van diversiteit

Omdat meer dan 5% van het personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mag GevelNed het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk voeren.
Carlien van der Vlugt van GevelNed: “Wij geloven in de kracht van diversiteit. We hebben niet alleen collega’s met roots in minimaal 10 landen, er werken ook veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is niet ingewikkeld, het gaat om de juiste match. Het werk moet passen bij de medewerker, maar geldt dat niet altijd? Het is belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten, goed te begeleiden en voldoende aandacht te geven. Bijzonder? Wij vinden van niet. Alhoewel, elke collega in ons kozijnendreamteam is uniek, dus bij ons werken alleen maar bijzondere mensen.”

Wij zoeken collega’s voor de volgende functies

Bij GevelNed zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Voor meer informatie over werken bij GevelNed, kunt u terecht bij onze HR afdeling:
Ciaran McCann
Mail: werkenbij@gevelned.nl
Telefoon: 088-97 22 200