MVO-gedachte GevelNed staat als een huis

Donderdag 1 september 2016 ontving GevelNed het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk. Hiermee laat het bedrijf zien dat meer dan 5% van hun personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nadat GevelNed in mei Smaakmaker werd, bleek al snel dat de stap naar Proud Partner klein was. Een MVO-gedachte die staat als een huis.

Carlien van der Vlugt van GevelNed: “Bij GevelNed worden kunststof kozijnen gemaakt en gekleurd. Hier werken veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Het is niet ingewikkeld, het gaat om de juiste match. Het werk moet passen bij de medewerker, maar geldt dat niet altijd? Het is belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten, goed te begeleiden en voldoende aandacht te geven. Bijzonder? Wij vinden van niet. Trouwens, bij ons werken alleen maar bijzondere mensen…”

Over MVO West-Friesland

MVO West-Friesland is een initiatief van het Werkgeversservicepunt en heeft als doel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dat gebeurt door werkgevers uit de regio bewust te maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en te verbinden met deze werkzoekenden. Meer informatie over MVO West-Friesland is te vinden op www.mvowestfriesland.nl

Gevelned