Eersteklas kunststof kozijnen

Kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien

Wij produceren kunststof kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien in onze eigen moderne fabriek in Nederland. Het totale productieproces is dankzij technologische ontwikkelingen, veel vakkennis, vakmanschap en ervaring geoptimaliseerd. Alles om onze klanten en opdrachtgevers te voorzien van maatwerk kozijnen. Dat is ook te zien aan de verschillende keurmerken die wij mogen voeren.

Maatwerk, betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit.

Daar staat GevelNed voor. Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing in de vorm van kunststof kozijnen, die garant staan voor een lange levensduur, minimaal onderhoud, perfecte isolatie en gebruiksgemak.

Kozijnen met Hollandse Hoek® en gelijkliggende aanslag.

Wij leveren kunststof kozijnen die wat betreft uiterlijk vergelijkbaar zijn met houten kozijnen. De productvernieuwingen die wij hebben ontwikkeld, zorgen ervoor dat u uw klanten kozijnen kunt leveren die passen in elke architectuur, nieuw of bestaand. Bij renovatieprojecten wordt het aanzien van de woningen niet anders door het gebruik van onze kozijnen. Wel profiteren uw opdrachtgevers van alle voordelen die kunststof biedt in vergelijking met traditionele houten kozijnen.

Mat, met of zonder nerfstructuur, metallic

Dankzij onze specialisatie op het gebied van folies, zorgen wij voor maatwerk en perfectie in afwerking voor kozijnen voor alle ramen, deuren en schuifpuien. Verkrijgbaar in 125 kleuren!

Wilt u het beste voor uw klanten, bied ze dan kunststof kozijnen van GevelNed!

Kleur

De kunststof kozijnen kunnen afgewerkt worden in maar liefst 125 verschillende kleuren, met matte folie of nerfstructuur. Het is zelfs mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Wij werken op dit gebied samen met zusterbedrijf ColorNed. Dankzij deze samenwerking kunnen wij vernieuwingen en verbeteringen blijven doorvoeren. Zoals de recente ontwikkeling van folies in metallic kleuren.

Keurmerken

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?