Ons bedrijf

Betrouwbaar, professioneel en ambitieus

GevelNed ontwikkelt en produceert hoogwaardige kozijnen voor renovatie en nieuwbouw. Dat doen wij in onze eigen moderne fabriek, met behulp van een geautomatiseerd machinepark, de nieuwste technologie en strenge kwaliteitscontrole. Bij de productie gebruiken we uitsluitend profielen en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Schüco is al jaren onze partner op het gebied van kunststof profielen. Om de kozijnen te voorzien van de gewenste kleur en look & feel, werken wij samen met zusterbedrijf ColorNed.

Indien gewenst levert GevelNed een compleet product af: kozijnen met glas, roosters, panelen, horren etc. Ook hiervoor werken wij met bekende partners, zoals Pilkington voor het isolatieglas.

Onze manier van werken maakt het mogelijk om binnen een korte levertijd, maatwerk op het hoogste niveau te bieden. Voor u betekent dit dubbele winst, want u kunt deze voordelen gebruiken ten gunste van uw onderneming en dus ook van uw eigen klanten.

Ontwikkelingen staan niet stil, ook niet in onze branche. Daarom werkt GevelNed altijd aan de ambitie om steeds het beste te blijven bieden. Productverbetering staat centraal in onze strategie en praktijk. Ook hierdoor zit u goed bij GevelNed en bent u gegarandeerd van perfecte producten. Nu en in de toekomst.

Geen goede producten zonder kwaliteitscontrole; daarom is ons productieproces vastgelegd in procedures en controles. Interne en externe audits hebben geleid tot de toekenning van meerdere keurmerken en certificeringen, die blijk geven van de constante kwaliteit die wij leveren:

  • ISO 9001: 2015
  • KOMO keurmerk
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • CE-markering
  • Kiwa certificering
  • lidmaatschap van SKG en VKG.
  • Keurmerken

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?