Vlnr: Theo van Gorkom, Carlien van der Vlugt, Hilde van der Vlugt & Kees van der Vlugt (foto: Jerry Helmers)

KNRM ontvangt prachtige donatie namens GevelNed, ColorNed en Select Windows

In het weekend van 16 en 17 maart 2018 stonden bij GevelNed, ColorNed en Select Windows de deuren open. Kunststof Kozijnen fabriek GevelNed bestaat 25 jaar en na een grondige renovatie van het bedrijfspand zijn zusterbedrijven GevelNed, ColorNed en Select Windows onder één dak samengebracht.

Voldoende reden om zakelijke relaties een kijkje in deze drie bedrijven te laten nemen. Maar zeker ook om familie en vrienden van directie en medewerkers een blik achter de schermen te gunnen.

“We hebben een geweldig feestelijk weekend achter de rug”, vertelt Carlien van der Vlugt namens de drie bedrijven. “Niet alleen hebben we relaties, vrienden en familie verrast met de omvang van ons bedrijf, maar hebben we ze ook kunnen laten zien dat we een mooi product op een high-tech manier op de markt brengen. Het produceren en kleuren van een kozijn is bij ons een combinatie van specialistisch handwerk met een computergestuurd productieproces en daar staan veel mensen niet bij stil.

Gevelned

Goed doel gekoppeld aan festiviteiten

Om te voorkomen dat het bedrijf in een bloemenzee zou veranderen, heeft de directie ervoor gekozen om een goed doel aan het Open Huis te koppelen. De directieleden hebben gekozen voor een doel dat dicht bij hun hart ligt; als fervente zeilers hebben zij de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) hoog zitten. Tijdens de festiviteiten werden genodigden in de gelegenheid gesteld om een vrijwillige bijdrage in een KNRM spaarboot te deponeren. Dat heeft geresulteerd tot een prachtig bedrag van € 2430,-
Met donaties als deze garandeert de KNRM in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht

“Wij zeilen graag en veel, vervolgt Theo van Gorkom, en op het water krijg ik vaak de beste invallen die weer heel bruikbaar zijn in het dagelijkse management van de fabriek. Maar je kunt je op het water pas echt ontspannen als je weet dat er ook daar een vangnet is. En dat is de KNRM voor ons. Vandaar dat wij hen met veel plezier laten meedelen in onze feestvreugde!”