GevelNed komt wéér met een innovatie: Schüco LivIng82

Het is de kunst mee te bewegen met de wens van de klant. GevelNed speelde de klant eind vorig jaar al recht in de kaart met de zijdeglans vlammende houtnerfstructuur, LIGNA. Op de Europese vakbeurs Polyclose lanceerde Schüco begin dit jaar het nieuwe profielsysteem Schüco LivIng; speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en GevelNed is de eerste verwerker van dit profiel.

Het toekomstgerichte raam-, deur- en schuifsysteem LivIng is een twinsysteem met een unieke afdichtingstechnologie. Theo van Gorkom is directeur GevelNed en licht toe: “Willen we in de nabije toekomst energieneutraal kunnen bouwen dan moeten we naar een nieuwe standaard op het gebied van comfort, veiligheid, energie-efficiëntie, design en functionaliteit. Daarom hebben we een 7-kamersysteem ontwikkeld met aanslagdichting.”

Gevelned

Voor iedere woning een passend kozijn

Hiermee biedt GevelNed voor iedere type woning een passend kozijn. Het 112 millimeter diepe Schüco kozijnprofiel met het Hollands Accent (CT70, ook wel ‘neusje’ genoemd) blijft. Als aanvulling zijn er twee profielen die 120 millimeter diep zijn: het Hollands Blok (Schüco LivIng, 6 graden) en het Hollands Facet (Schüco LivIng, 15 graden). Het is maar net welke uitstraling het beste bij een woning past. Schüco LivIng 82 zorgt voor een aanzienlijke verbetering van isolatie waardes en een verduurzaming van de eigen woning, zeker in combinatie met glaskeuze. Hoe dieper het profiel hoe dikker glas erin past.

Gevelned

Efficiënt en flexibel productieproces

“We maken alle profielen exact op maat voor de particuliere woningbezitter,” vertelt Theo. GevelNed heeft een efficiënt en flexibel productieproces dat alle drie de varianten door elkaar heen verwerkt. “De productieplanning is computergestuurd en de machines stellen zichzelf in op het kozijn dat gemaakt moet worden,” weet Theo.

Onderhoudsarme kozijnen in 150 kleuren

GevelNed maakt kozijnen zowel in verstek als in de rechte hoek verbinding (Hollandse Hoek®) en op basis van profielkeuze. Natuurlijk zijn ze in 150 kleuren, in mat-, metallic- en houtstructuur verkrijgbaar. Ook de zijdeglans vlammende houtnerfstructuur van LIGNA behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Interesse in kozijnen van GevelNed?

Met ondernemers actief in de kozijnen branche met interesse in kozijnen uit onze fabriek komen wij graag in contact.
Elke particuliere woningbezitter met belangstelling voor onderhoudsarme kozijnen met een sterk isolerend vermogen kan terecht bij één van de partners van ons partnernetwerk Select Windows. Waar de dichtstbijzijnde showroom zich bevindt ziet u op de website van Select Windows.