Nieuws en ontwikkelingen

Voorsprong door verbetering

Door onze continue zoektocht naar verbetering en innovatie, hebben wij meerdere productvernieuwingen gerealiseerd. Kunststof kozijnen met Hollandse Hoek® en gelijkliggende aanslag zijn daar voorbeelden van.

Voorsprong door verbetering, zo luidt een belangrijk motto voor ons bedrijf. Wij werken continu aan het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van onze producten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij onze klanten alleen maar de beste kunststof kozijnen aanbieden. Kwaliteit blijft immers het allerbelangrijkste!

De meest recente innovaties

  • gelijkliggende aanslag met verdiept profiel
  • Hollandse Hoek®: rechte verbindingen voor elk kozijn
  • Hollandse dorpel
  • verdekt liggend beslag.

Onze klanten

Wij leveren aan bouwbedrijven, aannemers en montage- en verkoopbedrijven verspreid over heel Nederland. Wij zijn in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met bedrijven. Dat doen we onder andere doordat we de beste producten bieden tegen zeer gunstige prijzen. Dat gunnen wij ieder bedrijf, vandaar dat nieuwe relaties altijd welkom zijn.
Lees verder...

Klant worden?

GevelNed is al jaren een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen. Vele bedrijven werken al even lang met onze producten en hebben baat bij de kwaliteit ervan, want ook hun klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat wil toch elke ondernemer? Word rechtstreeks klant bij GevelNed of kies voor een dealerschap binnen het soft-franchiseconcept van Select Windows!
Klant worden?